Logo Loader

Book gratis tid til stolebussen

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores medarbejdere eller ring på telefon 2285 2535
(Alle hverdage fra 10-16)

  OBS. Stolebussen fremviser kun lænestole

  Book gratis tid til stolebussen
  Vores mest populære lænestole
  • Elinor

   18.599,00 kr.
  • Ellen

   17.999,00 kr.
  • Agnes

   22.299,00 kr.
  • Storm

   22.899,00 kr.
  Shop efter kategori

  Se alle produkter

  Gratis levering og montering

  ← tilbage til bloggen

  Hvilken lænestol skal du vælge?

  September 2021

  Hos Mood Copenhagen går vi op i, at du sidder godt i din lænestol. Derfor er det vigtigt at du får den rette vejledning til, hvad en god lænestol er for netop dig. Det kan være vanskeligt at finde ud af, og der kan være et væld af funktioner, kvaliteter og behov man skal tage stilling til.

  For at hjælpe dig har vi lavet denne guide, for at kunne rådgive dig bedst muligt.

  For at du kan finde den rette lænestol, skal du tænke på stolens funktion

  Først og fremmest er det et vigtigt at du sidder ergonomisk korrekt, og samtidig sidder behageligt og afslappet i stolen.

  Du skal samtidig tage stilling til om lænestolen skal stå for sig selv i en hyggekrog, med en læselampe, eller om stolen skal suppleres til et sofaarrangement, for at optimere den sociale sammenkomst i det pågældende rum. Herfra kan du nemmere vurdere stolens udformning, placering i rummet og det visuelle udtryk.

  Komfort og design

  Hos Mood Copenhagen lægger vi vægt på både komfort og det visuelle.
  Vi ønsker at du både kan nyde brug af lænestolens design, men i særdeleshed også stolens komfort. Vi har større udvalg, af stole, hvor du vil sidde ergonomisk korrekt. Det vil give dig den definitive støtte i kroppen og især i rygpartiet. Her får du den ultimative siddekomfort ved at have god støtte til nakke, ryg og hoved. Vi anbefaler hertil en fodskammel, for at optimere den ergonomiske korrekthed for hele kroppen. Ved en fodskammel understøtter man underbenet, så det ikke bliver overstrakt. Dermed opnår du den ultimative komfort og støtte.

  Sædets højde og dybde

  Når du skal vælge din lænestol, er det vigtigt den passer til netop din højde. Stolen skal være så høj, at det er let at rejse sig fra den. Du skal dog kunne nå gulvet med hele fodsålen.

  Når du sætter dig i stolen, skal ryglænet give dig støtte til hele ryggen. På den måde kan du sikre dig, at du har fundet det rette match til din højde.

  Stof eller læder?

  For at finde den korrekte lænestol, bør du også tage stilling til betrækket. Mood Copenhagen tilbyder dig et udvalg af både læder og stof lænestole. Begge materialer findes der fordele og ulemper ved, så det er vigtigt at du tager højde for hvilket materiale, som passer dig bedst.

  Lænestole i stof giver dig et større udvalg af farver at vælge imellem. Det kan give et varmere indtryk i det pågældende rum, og en blødere følelse at sidde i. Stofstole er nemme at rengøre med en eventuel støvsugning. Ulempen ved stofstole kan være spildte væsker, som kan trænge sig ind i stoffet, hvis uheldet skulle være ude.

  Lænestole i læder er et utroligt stærkt materiale. Med den rette behandling kan læderet holde sig pænt i årevis. Det giver et mere klassisk og rent look til rummet, som aldrig går af mode. For at vedligeholde din læderstol, er det vigtigt at give den en overfladebehandling for at bibeholde stolens oprindelige holdbarhed og look.

  Hos Mood Copenhagen er vi specialister i lænestole, og vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste rådgivning på området.

  0
   Din indkøbskurv
   Din kurv er tomTilbage til shoppen