Logo Loader

Book gratis tid til stolebussen

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores medarbejdere eller ring på telefon 2285 2535
(Alle hverdage fra 10-16)

  OBS. Stolebussen fremviser kun lænestole

  Book gratis tid til stolebussen
  Vores mest populære lænestole
  • Elinor

   18.599,00 kr.
  • Ellen

   17.999,00 kr.
  • Agnes

   22.299,00 kr.
  • Storm

   22.899,00 kr.
  Shop efter kategori

  Se alle produkter

  Gratis levering og montering

  Agnes

  22.299,00 kr.

  Fås i alle farver! Se farverne her

  Agnes reclinerstolen er perfekt til hverdagsbrug og er udformet med henblik på komfort. Agnes er en ekstra robust stol med en drejesokkel og en jævn push-back funktion til at læne den tilbage. Kvaliteten af denne reclinerstol i moderne design gør den til et perfekt møbel i dit hjem, som du vil nyde i mange år fremover.

  Agnes leveres i stof eller læder i mange farvekombinationer, fra Sandfarve til Mørkegrå eller Cognac til Rød. Kvalitetsstolen ser vidunderlig ud i klassisk sort Soave-læder og varmer op i enhver indendørsindretning med hasselnød filtstof. Ergo-modellen er sikret med 10 års garanti på det dynamiske skum, den indre ramme og fjedrene. Denne komfortable reclinerstol kan leveres som et sæt med en fodstol eller som en alenestående stol. Der er også mulighed for at tilføje en pude til hovedet. Med dit valg af sokkel fra krom til mat kan du standardisere denne klassiske reclinerstol til stilen i dit hjem.

  Options Total: kr.

  Vælg farve*

  Tilkøb fodskammel (4.999,00 kr.)

  Tilkøb hovedpude (1.999,00 kr.)


  Total Pris: kr.

  SKU: N/A Category:

  Additional information

  Dimensions 71 × 80 × 108 cm

  Om vores dynamiske skum

  For at gøre vores produkter ekstraordinært holdbare og exceptionelt behagelige, anvender vi et materiale kaldet koldbehandlet skum. Materialet er årsagen til, at vores stole bevarer deres form og fleksibilitet år efter år. Skummet indeholder små luftlommer, som små bobler indenfor en mere tæt struktur, som giver mulighed for netop den rigtige fasthed. Efter at vi har formet skummet, arbejder vi på overtrækket, som er håndsyet og passer perfekt. Resultatet? Stole, som ser elegante ud fra alle vinkler og som ikke falder sammen.
  Det er, hvad der leverer vedvarende komfort til dig, lige fra første dag du modtager din stol og mange år fremover.

  0
   Din indkøbskurv
   Din kurv er tomTilbage til shoppen