Logo Loader

Book gratis tid til stolebussen

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores medarbejdere eller ring på telefon 2285 2535
(Alle hverdage fra 10-16)

  OBS. Stolebussen fremviser kun lænestole

  Book gratis tid til stolebussen
  Vores mest populære lænestole
  • Elinor

   18.599,00 kr.
  • Ellen

   17.999,00 kr.
  • Agnes

   22.299,00 kr.
  • Storm

   22.899,00 kr.
  Shop efter kategori

  Se alle produkter

  Gratis levering og montering

  "Passion, proffessionalisme og øje for detaljer er egenskaber vi identificerer os med"

  Hos Mood Copenhagen vægtes design og kvalitet højst. Vi kombinerer de to faktorer for at skabe magi for dig! Vi er førende når det kommer til udvikling af miljøvenlige produkter og tidsløst design. Hos os finder du moderne møbler, hvor kvalitet og design er en top prioritet. Dertil sikrer vi dig, at vores medarbejdere besidder den rette viden og værktøjer for at kunne vejlede dig på bedste vis i Mood’s magiske univers.

  Passion, proffessionalisme og øje for detaljer er egenskaber vi identificerer os med. Vi lytter, guider og samarbejder med dig for at skabe dit drømmehjem ud fra dine ønsker og vores danske kvalitetsmøbler. Vi sikrer dig  – at hos Mood Copenhagen – indrettes hvert hjem med et personligt samt miljøvenligt præg via vores produkter.

  Vi lægger heller ikke skjul på at vi godt kan lide at skille os ud. Vi er en anderledes møbelforretning – det erkender, ser og hører vi – og vi ser det som vores største styrke.

  Hos Mood Copenhagen går vi ikke på kompromis med design, kvalitet og bæredygtighed.

  Find de seneste møbeltrends

  Sammenlignet med andre møbelforretninger, vælger vi kun at specialiserer os indenfor sofaer, stole, lamper og borde. Vi elsker muligheden for at være de bedste indenfor vores segment. Ved kun at have fokus på disse kategorier, sikrer vi dig, at du altid kan finde de seneste trends, højeste kvalitet og mest unikke kollektioner hos Mood Copenhagen.

  Vi er især stolte af det miljømæssige ansvar vi har formået at vedligeholde gennem bæredygtighed og deleøkonomiske initativer. Vi er grønne! Vi forsøger hele tiden, at innovere vores organisation til at tage nye tiltag i brug for at gavne miljøet. Naturen er og vil altid forblive en meget vigtig del af vores omgivelser og vores fremtid, derfor udvælger vi vores produkter med stor omhu.

  0
   Din indkøbskurv
   Din kurv er tomTilbage til shoppen