Logo Loader

Book gratis tid til stolebussen

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores medarbejdere eller ring på telefon 2285 2535
(Alle hverdage fra 10-16)

  OBS. Stolebussen fremviser kun lænestole

  Book gratis tid til stolebussen
  Vores mest populære lænestole
  • Elinor

   18.599,00 kr.
  • Ellen

   17.999,00 kr.
  • Agnes

   22.299,00 kr.
  • Storm

   22.899,00 kr.
  Shop efter kategori

  Se alle produkter

  Gratis levering og montering

  Handelsbetingelser

  Når du handler hos Mood Copenhagen som forbruger gælder købelovens regler for varekøb.

  Hvis du oplever, at varen har mangler eller fejl, har du ret til at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, hvis din reklamation er berettiget.Der ydes ikke reklamation ved skader og fejl, som er begået ved forkert betjening af produktet.Du skal reklamere og reagerer hurtigt, når fejlen/manglen er opdaget. Hvis der reklameres indenfor 60 dage, efter fejlen er opdaget, vil reklamationen altid blive accepteret.

  Levering og transport

  Hos Mood Copenhagen er vi landsdækkende – vi leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer. Leveringstiden afhænger af produktet og om der er tale om skræddersyning af produkt(erne).

  Betaling

  Alle beløb fra Mood Copenhagen er i DKK og inkl. moms.

  Hos Mood Copenhagen kan du betale på forskellige måder. Fra vores webshop modtager vi Dankort, VISA-Dankort, VISA,  VISA Electron, Mastercard. Du vil IKKE blive opkrævet nogle former for gebyrer, når du køber hos Mood Copenhagen. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vores betalingssystem er et sikkert betalingssystem, som er krypteret med alle dine oplysninger med SSL.

  Vælger du at finansierer dine nye møbler igennem vores samarbejdspartner – har du mulighed for at dele dit rentefrie beløb op til et vis antal måneder. Det koster IKKE ekstra, at indfri det skyldige beløb. For at gennemføre lånet, kræver det underskrift med nem-id.

  Tilbagebetaling af købsbeløbet

  Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Vi gennemfører en tilbagebetaling med samme betalingsmiddel du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilliget i noget andet.Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

  Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen. (Send evt. dokumentation for returnering for hurtigere tilbagebetaling).

  Ombytningsret

  Alle vores kunder har 30 dages ombytningsret på specielfremstillet produkter. Her yder vi en ekstra service, ved at vi både afhenter samt leverer det nye produkt.

  Ombytningsårsagen skal være klar og tydelig. Ombytningsretten kan eksempelvis bruges i tilfælde af at produkt kan være for hård/blød, lav/høj eller hvis kunden vil have en helt anderledes type. Hvis tilfældet er, at kunden vælger en helt anden type af produkt, kan der forekomme et gebyr på 999-. kr. Gebyret kan også opstå hvis produktet er beskadiget, plettet, ødelagt, eller forringet på andre måder. NB: Der kan KUN ombyttes én gang pr. bestilling.

  Fortrydelsesret

  Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret når du handler hos Mood Copenhagen via vores webshop. Handler du hos Mood Copenhagen på markeder, messer eller andre udstillinger udløber fortrydelsesretten 14 dage efter underskrivelse af faktura. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os besked herom.

  Vi gør opmærksom på, at fortrydelsesretten ved produkter der speciel fremstilles efter behov samt ønsker, bortfalder når produktionen påbegyndes hos leverandøren.Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.  Bemærk – at du ikke får fragtomkostningerne retur hvis du fortryder en del af dit køb.

  Reklamationsret

  Du har altid to års reklamationsret, når du køber en vare hos Mood Copenhagen. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.Du har altid ret til klage over fejl eller mangler. Dette kan gøres via mail på info@moodcopehagen.dk eller i en af vores butikker.

  Afbestilling

  Ønsker du, at afbestille eller annullere en allerede givet ordre kan det ske ved at fremsende en e-mail til info@moodcopenhagen.dkmed mærket ”Afbestilling”. Her skal ordrenummeret fremgå. Afbestillingen bør ske inden kl. 16:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

  Returnering

  Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres. I den forbindelse er det dig som er ansvarlig hvis der skulle opstå en skade under transporten.

  0.-14. dag: Hvis varen har mistet værdi i forbindelse med forkert håndtering af produktet, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

  15.-30. dag: Varen skal tilbageleveres i samme stand og mængde i original emballage.

  Varen sendes til:

  Mood Copenhagen
  Smedeland 7
  2600 Glostrup
  Telefon: 22 85 25 35

  0
   Din indkøbskurv
   Din kurv er tomTilbage til shoppen