Logo Loader

Book gratis tid til stolebussen

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores medarbejdere eller ring på telefon 2285 2535
(Alle hverdage fra 10-16)

  OBS. Stolebussen fremviser kun lænestole

  Book gratis tid til stolebussen
  Vores mest populære lænestole
  • Elinor

   18.599,00 kr.
  • Ellen

   17.999,00 kr.
  • Agnes

   22.299,00 kr.
  • Storm

   22.899,00 kr.
  Shop efter kategori

  Se alle produkter

  Gratis levering og montering

  ← tilbage til bloggen

  Gode råd til belysning

  January 2022

  Vær opmærksom på de klassiske belysningsfejl og få tips og tricks til hvordan du nemt og enkelt kan indrette belysningen således, at det giver stemning og karakter.

  De fleste har oplevet at siddet i stuen og manglet klart og kraftigt lys til at kunne læse eller følt at belysningen var for kold og kraftig til at holde en rigtig hygge-aften med ens nærmeste.

  Indretningen af belysning kan for mange være en stor mundfuld. Hvor mange lamper skal der være? Hvad farve skal lamperne være? Loft – eller gulvlamper? Spørgsmålene er mange. Vi hos Mood Copenhagen har håndplukket alle vores varer – herunder vores lamper ud fra grundlæggende kriterier som rumbelysning, arbejdslys, stemning, miljøvenlige mm.

  I forhold til vores research har vi fokuseret på få grundlæggende elementer når du/I skal indrette stuen, værelset, kontoret eller andet. De bliver præsenteret nedenfor:

  • Belysningen skal afspejle rummets funktion. Skal rummet eksempelvis bruges som et hygge-værelse er det vigtigt at have fokus på farverne og lysets kraft. Lampen skal kunne tilegne sig den visuelle identitet ud fra rummets grundlæggende funktion.
  • Loft – eller gulvlampe? Oftest er mange i tvivl om hvorvidt de skal vælge en loftlampe eller gulvlampe. Dertil er det vigtigt at have for øje at gulvlamper bruges til at skabe en form for stemning. Hvorimod loftlamper oftest danner et visuelt overblik over rummets facetter.
  • Materialerne på lamperne kan også have en stor indflydelse på lydudsendelsen. Bruger du eksempelvis metal – eller glasskærme kan der være stor forskel på lysets indfald i rummet. Ønsker du mere lys i rummet er glasskærme velegnet til dette, da lyset kan absorbere igennem glasset. I dette henseende er det derfor vigtigt at vælge funktion fremfor udseende.
  • Variere oftest mellem 3-5 lamper i hvert rum alt efter hvor mange antal kvadratmeter rummets størrelse udgør. Det er især vigtigt at opnå en balanceret lyssætning. Hvor diffust og koncentreret lys kombineret giver den bedst mulige lyssammensætning.

  Hvilke pærer skal du vælge? Vi hos Mood Copenhagen vil i de fleste tilfælde anbefale dig LED pærer – da de er energibesparende sammenlignet med halogen pærer. Der er dog tilfælde hvor halogen pærer passer bedre i stilen end LED eller spare pære. Ved udvælgelsen af pærer – skal du være se på hvordan lyspæren fordeler lyset.

  0
   Din indkøbskurv
   Din kurv er tomTilbage til shoppen