Logo Loader

Book gratis tid til stolebussen

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores medarbejdere eller ring på telefon 2285 2535
(Alle hverdage fra 10-16)

  OBS. Stolebussen fremviser kun lænestole

  Book gratis tid til stolebussen
  Vores mest populære lænestole
  • Elinor

   18.599,00 kr.
  • Ellen

   17.999,00 kr.
  • Agnes

   22.299,00 kr.
  • Storm

   22.899,00 kr.
  Shop efter kategori

  Se alle produkter

  Gratis levering og montering

  Albert

  24.799,00 kr.

  Fås i alle farver! Se farverne her

  Albert er vores nye Dynamiske Livsstil recliner stol. Den er udstyret med et patenteret system med en unik glidende bane. Når du læner dig tilbage, får du en naturlig følelse af at synke ned i stolen, når den vipper synkront med ryggen. Din krop er i perfekt balance, og det føles som om, du er i perfekt harmoni med din stol.
  Takket være vores forbløffende og komfortable dynamiske skum, indhyller Albert din krop, som om stolen var lavet specielt til dig. En elegant form og med et æstetisk behageligt slankt design, inkluderer stolen også en polstret hovedstøtte og en drejesokkel, der giver bevægelsesfrihed i alle retninger.

  Den dynamiske Livsstil- og reclinerstol vil helt sikkert ledsage dig gennem mange fremtidige oplevelser, og er sikret med vores 10 års garanti på den dynamiske skumpolstring, den indre ramme og fjedrene. Den kan også leveres med en fodstøtte, som fuldender den pragtfulde følelse af dynamisk komfort. Vælg dit eget stof og farver for at skabe en stol, med dit personlige præg.

  Options Total: kr.

  Vælg farve*

  Tilkøb fodskammel (4.999,00 kr.)

  Tilkøb hovedpude (1.999,00 kr.)


  Total Pris: kr.

  SKU: N/A Category:

  Additional information

  Dimensions 77 × 88 cm

  Om vores dynamiske skum

  For at gøre vores produkter ekstraordinært holdbare og exceptionelt behagelige, anvender vi et materiale kaldet koldbehandlet skum. Materialet er årsagen til, at vores stole bevarer deres form og fleksibilitet år efter år. Skummet indeholder små luftlommer, som små bobler indenfor en mere tæt struktur, som giver mulighed for netop den rigtige fasthed. Efter at vi har formet skummet, arbejder vi på overtrækket, som er håndsyet og passer perfekt. Resultatet? Stole, som ser elegante ud fra alle vinkler og som ikke falder sammen.
  Det er, hvad der leverer vedvarende komfort til dig, lige fra første dag du modtager din stol og mange år fremover.

  0
   Din indkøbskurv
   Din kurv er tomTilbage til shoppen