Logo Loader

Book gratis tid til stolebussen

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores medarbejdere eller ring på telefon 2285 2535
(Alle hverdage fra 10-16)

  OBS. Stolebussen fremviser kun lænestole

  Book gratis tid til stolebussen
  Vores mest populære lænestole
  • Elinor

   18.599,00 kr.
  • Ellen

   17.999,00 kr.
  • Agnes

   22.299,00 kr.
  • Storm

   22.899,00 kr.
  Shop efter kategori

  Se alle produkter

  Gratis levering og montering

  Alvida

  15.599,00 kr.

  Fås i alle farver! Se farverne her

  Med sit ægte nordiske design kombinerer Alvida på glimrende vis komfort, funktionalitet og stil med en unik glidende bane. Som en del af vores Dynamic Lifestyle kollektion, tilpasser denne stol sig til dine bevægelser. Når du læner dig tilbage, får du en naturlig følelse af at synke ned i stolen, når den vipper synkront med ryggen. Din krop er i perfekt balance, og det føles som om, du er i perfekt harmoni med din stol.

  Vores mega-komfortable sæde med dynamisk skum indhyller din krop, mens drejesoklen følger dig med rundt i en glidende bevægelse. Stolens enkle og rene form giver den et æstetisk slankt og stilfuldt indtryk, og vil give en understregning af din indretning.
  Alvida er fremstillet til holde resten af livet, og er sikret med vores 10 års garanti på det dynamiske skum, fjedrene og den indre ramme. Der er også nogle fantastiske farvevalg, som gør det muligt for dig at frigøre dine evner som indretningsarkitekt. Match en fodstøtte til denne forbløffende stol og smid fødderne op!

  Options Total: kr.

  Vælg farve*

  Tilkøb fodskammel (4.999,00 kr.)

  Tilkøb hovedpude (1.999,00 kr.)


  Total Pris: kr.

  SKU: N/A Category:

  Additional information

  Dimensions 72,5 × 87 × 98,5 cm

  Om vores dynamiske skum

  For at gøre vores produkter ekstraordinært holdbare og exceptionelt behagelige, anvender vi et materiale kaldet koldbehandlet skum. Materialet er årsagen til, at vores stole bevarer deres form og fleksibilitet år efter år. Skummet indeholder små luftlommer, som små bobler indenfor en mere tæt struktur, som giver mulighed for netop den rigtige fasthed. Efter at vi har formet skummet, arbejder vi på overtrækket, som er håndsyet og passer perfekt. Resultatet? Stole, som ser elegante ud fra alle vinkler og som ikke falder sammen.
  Det er, hvad der leverer vedvarende komfort til dig, lige fra første dag du modtager din stol og mange år fremover.

  0
   Din indkøbskurv
   Din kurv er tomTilbage til shoppen