Logo Loader

Book gratis tid til stolebussen

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op af en af vores medarbejdere eller ring på telefon 2285 2535
(Alle hverdage fra 10-16)

  OBS. Stolebussen fremviser kun lænestole

  Book gratis tid til stolebussen
  Vores mest populære lænestole
  • Elinor

   18.599,00 kr.
  • Ellen

   17.999,00 kr.
  • Agnes

   22.299,00 kr.
  • Storm

   22.899,00 kr.
  Shop efter kategori

  Se alle produkter

  Gratis levering og montering

  Thor

  20.999,00 kr.

  Fås i alle farver! Se farverne her

  Thor reclinerstolen er udstyret med et bredt siddeområde og et gasbaseret tilbagelæningssystem, som giver dig fuld kontrol over den vinkel, stolen læner tilbage i. Stolen er udstyret med en stang, som du skubber for at læne dig tilbage, med masser af muligheder for at finde den perfekte position. Med sit brede sæde og magelige armlæn har denne stol masser af afslapningsplads, du kan bruge, mens du læser eller ser fjernsyn.

  De fine kurver, som ligger både i reclinerstolens omrids og i det dybe sæde samt høje ryglæn, giver den en klassisk og hyggelig fremtræden. Thor er perfekt til større indendørsområder, og der er tilstrækkelig plads til at du kan sætte dig godt til rette med din kat, hund eller børn. Den kan leveres med en matchende fodstol eller kun som stol, i læder eller stof i mange farver fra vibrerende til neutrale toner. Den inkluderer 10 års garanti på det dynamiske skum, fjedrene og den indre ramme.

  Options Total: kr.

  Vælg farve*

  Tilkøb fodskammel (4.999,00 kr.)

  Tilkøb hovedpude (1.999,00 kr.)


  Total Pris: kr.

  SKU: N/A Category:

  Additional information

  Dimensions 77 × 80 cm

  Om vores dynamiske skum

  For at gøre vores produkter ekstraordinært holdbare og exceptionelt behagelige, anvender vi et materiale kaldet koldbehandlet skum. Materialet er årsagen til, at vores stole bevarer deres form og fleksibilitet år efter år. Skummet indeholder små luftlommer, som små bobler indenfor en mere tæt struktur, som giver mulighed for netop den rigtige fasthed. Efter at vi har formet skummet, arbejder vi på overtrækket, som er håndsyet og passer perfekt. Resultatet? Stole, som ser elegante ud fra alle vinkler og som ikke falder sammen.
  Det er, hvad der leverer vedvarende komfort til dig, lige fra første dag du modtager din stol og mange år fremover.

  0
   Din indkøbskurv
   Din kurv er tomTilbage til shoppen